reacha - jouw fietsaanhanger voor buitensportliefhebbers, e-bike rijders en winkelen. Ook voor doe-het-zelvers!

"reacha is meer dan alleen een fietsaanhanger. Een modulair systeem gemaakt van hoogwaardige materialen, vervaardigd in Beieren. Een aanhanger voor vele doeleinden, of het nu gaat om buitensportliefhebbers, SUP-rijders of gezinnen."

-Florian Zibert, Algemeen Directeur good goods Tegernsee GmbH

Toen onze Algemeen Directeur Floko in 2015 de eerste prototype van de reacha in elkaar knutselde van een oude windsurfgiek, een paar fietsbanden van het afvalverwerkingsbedrijf, een paar balken en een zekere hoeveelheid creativiteit, hadden we nooit gedacht aan de mogelijkheden die deze innovatieve fietsaanhanger in de toekomst zou bieden.

"De reacha was ons antwoord op de vraag hoe je op een klimaatneutrale manier apparatuur per fiets kunt vervoeren"

Sindsdien hebben we onze reacha continu doorontwikkeld. Het basisidee van de reacha is vrij eenvoudig: modulair, duurzaam, aanpasbaar aan jouw behoeften. Onze klanten zijn net zo divers als onze verschillende modellen. De reacha is geschikt voor iedereen die apparatuur 100% klimaatneutraal van de ene naar de andere plaats wil vervoeren, zowel te voet als met de fiets.
Eerste prototype van de reacha

Fietsaanhangers voor SUP-liefhebbers

Na het werk het stand-up paddleboard (SUP) pakken en snel naar het meer? Voor liefhebbers van stand-up paddling is het geen kwestie van willen, maar eerder van logistiek. reacha biedt verschillende aanhangers waarmee je je SUP altijd gemakkelijk per hand of fiets naar het dichtstbijzijnde meer kunt brengen. We hebben de modellen nauwkeurig bekeken en verduidelijken de verschillen: deze liggen niet zozeer in de prijs, maar meer in het gebruik.

fietsaanhanger reacha voor stand-up paddleboard SUP
Voor het vervoer van een SUP is de reacha absoluut de perfecte metgezel! Niemand heeft zin om zijn SUP pas bij het meer op te blazen. De reacha SPORT XXL-modellen met de extra lange dissel maken zelfs het vervoer van stand-up paddleboards met een lengte van meer dan 4,5 meter mogelijk. Op de lange reacha SPORT-modellen past zelfs meer dan alleen een SUP, voor het geval je niet alleen naar het meer wilt. Met de SPORT LONG kun je echt bijna alles mee naar het meer nemen, zonder concessies te doen.

Dit Zeggen Onze Klanten

★★★★★
Veel geprobeerd - eindelijk aangekomen!

Gewoon top! 2 SUPs achter de fiets naar het meer trekken, zonder eerst eindeloos te hoeven opbouwen. Er sleept niets, er rammelt niets, er schuift niets.

Oliver

Fietsaanhanger met een compact formaat

Ontdek hier de beste fietsaanhanger voor SUP

Fietstrailers voor kajaks

Op zoek naar een kajaktrailer voor je fiets? reacha biedt hand- of fietsaanhangers voor kajaks die perfect zijn voor buitensportliefhebbers die liever emissievrij naar het dichtstbijzijnde meer of rivier trappen. Sommige modellen kunnen kajaks vervoeren met een lengte van meer dan 4 meter.

reacha-fietstrailer-voor-kajak-boten
Afhankelijk van de route – weg of off-road –, duur van de tocht (dagen, weken) en persoonlijke voorkeuren – e-bike, racefiets, etc. – varieert de keuze van de geschikte fietstrailer. Welk model zou ons team aanbevelen voor het vervoer van kajaks? Dat hangt volledig af van jouw behoeften. Een geweldige allrounder is de reacha SPORT LONG. Hij kan moeiteloos kajaks en boten tot 4,5m lengte trekken.
En hier is een lijst van alle fietstrailers voor kajaks.

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
5 STERREN DE LUXE

De opbouw was kinderspel. Snel gekoppeld aan mijn vrachtfiets, het 3,17m lange kajak erop vastgebonden en door het stadsverkeer naar het water: Makkelijk!

Jörg

Fietstrailer met compacte afmetingen

Ontdek hier wat de beste fietstrailer voor kajaks is

Fietskar voor Wing Foil en Surf Foil

Wing foilen is DE nieuwe windsport. Vandaag de dag zie je op veel meren bij lichte wind meer wing foilers dan andere watersporters op het water. En foilen in de golven wordt ook steeds populairder aan zee. Maar ook wing foilers hebben vaak een transportprobleem, vooral als het gaat om het lastige karwei om de folie voor transport te verwijderen.

Fietskar voor Wing Foil
Maar reacha heeft met de SPORT SHORT een transportoplossing klaarliggen voor wingfoilers, windsurf-foilers, kite-foilers en surf-foilers, die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook mogelijk maakt om je board met gemonteerde foil te vervoeren. We hebben ook onderzocht waar het op aankomt bij wing foil (transport).

Dit zeggen onze klanten

★★★★★
Een sportieve kar!

De perfecte sportkar om alles te vervoeren, voor sporters en iedereen anders ;)

Ben

Fietskar voor Surf Foilen

Ontdek hier welke de beste fietskar is voor wing foil

Remolque para bicicleta para tablas de surf, kitesurfistas y windsurfistas

¿Dónde suelen encontrarse kitesurfistas, surfistas y practicantes de windsurf? ¡En la playa! Sin embargo, estacionarse cerca del agua suele ser un desafío. Con el remolque para bicicleta reacha SPORT, ofrecemos una alternativa sin emisiones para transportar directamente tablas de surf, velas y otros equipos hasta el agua.

Remolque para bicicleta para tablas de surf y shortboards reacha
Transportar equipos de surf más largos, por ejemplo con el reacha SPORT LONG, no suele ser un desafío, ya que la larga barra de tracción está diseñada para transportar equipos de hasta 14' de longitud o un poco más de 4 m. El área de carga textil extremadamente resistente de los diferentes modelos reacha maneja fácilmente pesos de hasta 60 kg. Con las cubiertas de neopreno correspondientes para la barra de tracción, puede estar seguro de que su tabla está absolutamente segura en el camino hacia el próximo punto de surf. Al elegir su remolque para bicicleta reacha, puede optar por tres tipos de neumáticos diferentes, que se pueden reemplazar fácilmente según la situación en la que se use su reacha. Y aquí puede descubrir más información sobre remolques para bicicleta para tablas de surf.

Lo que dicen nuestros clientes

★★★★★
Remolque perfecto para surf

Excelente remolque para tabla de surf en combinación con la bicicleta, súper fácil de montar, fácil de guardar en la autocaravana, lo que elimina la molestia al entrar. Muy recomendado.

JH

Remolque para bicicleta con un tamaño de paquete pequeño

Encuentra el mejor remolque para bicicleta para tablas de surf, kitesurfistas y windsurfistas

Fietskarren voor vissers en boten

De fietskarren van reacha bieden ruimte voor de volledige visuitrusting: Dit omvat niet alleen de hengel en een campingstoel. Voor langere trips zijn ook water, proviand, weerbestendige kleding en kampeeruitrusting nodig. Aangezien alle fietskarren van reacha verstelbaar zijn in lengte en breedte, bieden ze voldoende ruimte hiervoor. En voor vissers die vanuit een rubberboot of kajak willen vissen, geldt: zelfs een boot past moeiteloos op de lange fietskarren van reacha.
Fietskar voor vissen en boten
Voor het vervoer van visuitrusting voor een ontspannen visuitje naar het meer zonder kajak of boot, raden we onze korte allrounder aan, de reacha SPORT SHORT. Met de reacha SPORT SHORT en zijn 20" fatbike banden zou alle apparatuur moeiteloos transporteerbaar moeten zijn, zelfs over ruw terrein. Zelfs een koelbox past moeiteloos naast de algemene uitrusting die nodig is voor zo'n dag.
Als je ook een kajak of boot wilt vervoeren, ontdek dan hier welke fietskar voor vissers geschikt is voor jou.

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
Perfect voor kajakvissen

Naast de hoogwaardige kenmerken is de veelzijdigheid van de reacha briljant. Of ik nu snel met de SUP naar het water wil of een avontuur wil beginnen met de viskajak.

Dennis Kieselhorst

Fietskar met klein formaat

Vind de beste fietskar voor vissers

Fietstrailers voor Kamperen

De reacha is bijzonder geschikt als kampeeruitrusting voor windsurfers, kitesurfers, evenals voor het vervoer van kajaks of SUPs. Om vanuit de caravan of tent naar het water te komen is te voet, afhankelijk van de grootte van de camping, geen grote uitdaging. Echter, surfers of SUP-rijders zullen het probleem kennen: het slepen van het board over de hele camping naar het water is vermoeiend, vervelend en tijdrovend. Hier kan de reacha helpen als een soepelrijdende fietsaanhanger voor kamperen:

reacha fietstrailer voor kamperen
Voor algemene kampeeruitrusting blinkt de reacha SPORT SHORT uit met zijn korte trekstang als kampeeruitrusting. De fietsaanhanger kan bijna aan elke fiets worden bevestigd. Op deze manier kunt u met de fiets op de camping en daarbuiten zijn. Of u kunt de SPORT SHORT als handaanhanger gebruiken. Als een kruiwagen kunt u uw reacha laden en vrij rondlopen op de camping.

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
SHORT gaat offroad

I gebruik mijn reacha SPORT SHORT als een aanhanger voor mijn fiets en als een handkar tijdens het joggen. Het werkt geweldig voor beide - zelfs offroad, zwaar beladen en bergop!

Lea

Fietstrailer met klein formaat

Vind de Beste Fietstrailer voor Kamperen

Zelf een Fietskar Bouwen

Veel fietsers kennen het probleem: ze willen niet met de auto rijden en moeten toch iets vervoeren. Een handkar of fietskar biedt vaak een oplossing. Bovendien is het vervoer met een fietskar duurzaam! Bij de keuze voor een fietskar komt vaak de beslissing om deze zelf te bouwen of te kopen naar voren.

reacha-zelfbouw-fietskar
Als je zelf een fietskar wilt bouwen, ben je bij reacha aan het juiste adres. In onze BUILD YOUR OWN-collectie kun je een reacha samenstellen uit modulaire onderdelen en bijvoorbeeld oude fietsbanden hergebruiken. Op deze manier kun je zelf een fietskar bouwen. Als je nog meer zelfbouw-fietskarren wilt, kun je ons artikel over de beste zelfbouw-fietskarren bekijken. Daar tonen we alternatieve ideeën en mogelijkheden voor het bouwen van je eigen fietskar voor suppen, surfen of boodschappen.

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
Een Veelzijdig Genie

Oorspronkelijk wilde ik een bakfiets kopen en zelf de fietskar bouwen. Gelukkig heb ik geluisterd naar mijn vrouw en het reacha frame met korte dissel zonder banden gekocht. Een absoluut veelzijdig genie

DIETRICH N. P.

Fietskar met compacte afmetingen

De Beste Zelfbouw-fietskarren

Fietskarren voor E-bikes

In tijden van stijgende brandstofprijzen en duurzaam denken stappen steeds meer mensen over op een e-bike als alternatief vervoermiddel. Het probleem: Waar laat je al je spullen die normaal gesproken in de kofferbak passen? Maar zelfs op de e-bike hoef je geen afstand te doen van opbergruimte. Een fietskar biedt uitkomst. Nieuwkomers in de wereld van de e-bike hebben vaak verschillende vragen: Waar moet je rekening mee houden bij het trekken van een kar met een elektrische fiets? Welke soorten fietskarren zijn er beschikbaar? Kun je elke fietskar aan elke e-bike bevestigen? Waar moet je op letten bij het rijden met een e-bike en een kar? Welke juridische aspecten moeten in overweging worden genomen bij het trekken van een fietskar met een e-bike?

Fietskar voor E-bikes
Een fietskar zoals de reacha SPORT SHORT vormt een geweldig team met jouw e-bike. Of het nu aan een e-trekkingfiets of aan jouw e-cargofiets bevestigd is, met reacha kom je overal! Vraag je je af of een reacha fietskar bij jouw e-bike past? Bekijk het artikel Fietskarren voor E-bikes, Pedelecs & Elektrische fietsen, waar we verschillende opties presenteren voor het monteren van de reacha over een accurek. Je vindt er ook juridische informatie met betrekking tot de combinatie van e-bikes en fietskarren.

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
Geweldige Combinatie!

Met de reacha op de e-bike is het gemakkelijk om naar het meer te fietsen en het volledige windsurf- en/of SUP-materiaal bij je te hebben. Sinds ik de reacha SPORT heb, blijft de auto vaak in de garage staan. Het is gewoon leuk om ermee naar de spot te fietsen. Geweldige combinatie!

JOCHEN H.

E-bike met reacha SPORT fietskar

Vind de Beste Fietskar voor E-Bikes

Fietskarren voor Gezinnen, Excursies, Winkelen en Veel Meer!

De reacha is ideaal voor kleine of grote winkeltrips in de stad of voor uitstapjes naar het platteland. Want rugzakken, tenten, paviljoens en zelfs een Weber grill kunnen moeiteloos worden vervoerd met deze fietskar. Het wordt de perfecte metgezel voor fietstochten en familie-uitjes - zelfs over grindpaden en onverharde wegen.

fietskar reacha voor familie en avonturen
Voor een dagje uit met het gezin is de reacha SPORT SHORT een geweldige metgezel: De korte, wendbare trekstang samen met je fiets vormt het ideale team voor een familie-uitstapje. De korte trekstang is ook uitstekend om eenvoudig de reacha achter je aan te trekken als handkar. Op deze manier bespaar je niet alleen CO2 door de auto te vermijden; je bespaart ook tijd, want niemand wil twee keer lopen!

Wat Onze Klanten Zeggen

★★★★★
Zeer goede fietskar...

Voor het winkelen tijdens kampeervakanties en als kar op het strand voor surfplanken, enz. Doe ik ook mijn wekelijkse boodschappen met de reacha.

Sandra

Fietskar met klein formaat

Vind de Beste Fietskar voor Gezinnen

Suche