Draw attention to promos + sales!

Draw attention to promos + sales!

Waar vind je meestal windsurfers, surfers en kiteboarders? Op het strand of op het meer! Parkeermogelijkheden bij het water zijn vaak tevergeefs. Met de hand- en fietskar reacha SPORT bieden wij een emissievrij alternatief om surfplanken, kites en ander materiaal direct naar het water te brengen.


Waar moet een hand- en fietskar voor surfplanken of kites eigenlijk aan voldoen?

Voldoende ruimte: Windsurfplanken zijn groot, om nog maar te zwijgen van het zeil. De reacha SPORT biedt voldoende ruimte voor surfplanken tot 4,3 meter lang met of zonder zeilen.

Stabiliteit: Onze hand- en fietskarren worden regionaal geproduceerd in Beieren. Het aluminium frame is afkomstig uit Rosenheim. Het materiaal is ideaal: aluminium is stabiel, bestand tegen roest en zout water en, vooral belangrijk voor een fietskar: het is licht.

Leichtbauweise: Naast het frame zorgen ook de andere onderdelen ervoor dat het totale gewicht van de fietskar minimaal blijft. De textiele laadvlakken zijn stabiel, licht en dienen in gedemonteerde toestand als tas. Gezien de lichte constructie was het niet mogelijk om het volledig zonder kunststof te doen. Maar alle gebruikte plastic onderdelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal uit de luchtvaart: het zogenaamde "geïnjecteerde koolstof". Dit is ook bijzonder stabiel en duurzaam.

Fietskar voor veel lading

Modulariteit: De kunststof onderdelen zorgen er ook voor dat de fietskar in de kortst mogelijke tijd kan worden gemonteerd en gedemonteerd, omdat het aansluitsysteem van de reacha SPORT bestaat uit aluminium buizen en snap locks. Dit heeft ook het voordeel dat de fietskar in lengte en breedte verstelbaar is. Soms wil je gewoon met een kleine kite surfplank naar het strand. De volgende dag een windsurfplank en als je partner langskomt, misschien ook twee surfplanken. Geen probleem met de reacha.

Tip: In deze video laat Floko zien dat het opzetten van reacha minder dan vier minuten duurt en zonder gereedschap kan worden gedaan.

Banden: Voor de banden van de reacha SPORT beach hebben we Fatbike banden gekozen voor een goede reden. De weg naar het strand is immers vaak oneffen en brede banden hebben gewoonweg een betere grip. Deze fietskar trekt je surfplanken dus gemakkelijk over zand, steen, grind en gips. Wij bieden de keuze tussen 20" en 24", afhankelijk van de vraag of een kleinere verpakkingsgrootte of een betere krachtoverbrenging de belangrijkste rol speelt. Een alternatief voor de weg biedt onze reacha SPORT street.

Laadvermogen: Bij de reacha SPORT beach als fietskar adviseren wij een maximale belasting van 30 kilogram. (Meer is mogelijk als handtrailer.) Hiermee garanderen wij onze klanten dat zij naast hun (wind)surfplanken ook proviand, rugzakken of ander materiaal kunnen verpakken. Als u extra stabiliteit nodig hebt, is de reacha PRO wellicht het juiste model.

Spanbanden: We verkopen geen spanbanden, maar ze worden vaak vergeten. Als je je windsurfplank op de reacha hebt geladenen je weg wilt fietsen, moet je het geheel natuurlijk vastbinden zodat het er niet af valt. Onze aanbevelingen zijn de spanningsgordels van FCS die speciaal zijn ontwikkeld voor surfplanken. Voor kleinere transporten doen de expanders van de bouwmarkt het echter ook goed.

Fietskar voor surfplanken

Speciaal ontwikkeld voor surfers: de reacha SPORT beach

Het materiaal voor (wind)surfen is helaas niet goedkoop, net zoals onze reacha SPORT beach ook niet goedkoop is. Als hand- of fietskar is hij speciaal ontwikkeld voor het vervoer van surfplanken, kiteboards en windsurfplanken. We zijn ons ervan bewust dat er goedkopere modellen op de markt zijn, maar er zijn goede redenen waarom de reacha fietskar zijn geld waard is. Omdat reacha SPORT beach...

 1. is bijzonder stabiel en duurzaam (aluminium)
 2. is roestvrij en zoutwaterbestendig
 3. kan surfplanken tot 4,3 meter lang vervoeren
 4. kan ook kajaks en andere sportuitrusting trekken
 5. in Duitsland duurzaam en regionaal wordt geproduceerd
 6. is flexibel instelbaar (trefwoord: modulariteit)
 7. heeft een minimum gewicht (trefwoord: lichtgewicht constructie)
 8. is gemakkelijk op te bergen als het gedemonteerd is (trefwoord: opvouwbaar)
 9. kan zonder gereedschap in een paar minuten worden gemonteerd
 10. is compatibel met elke fiets (trefwoord: instelbaar fietsadapter)
 11. en kan met de hand of op de fiets worden getrokken

reacha DIY als een goedkoper alternatief?

Fietskar om zelf te bouwen

Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief om uw surfplanken met de fiets naar het strand te brengen, is de reacha DIY een alternatief. Het wordt geleverd zonder banden en is daarom gericht op buitensporters die hun gebruikte fietsbanden willen "upcyclen". Het heeft gestandaardiseerde wielhouders en is daarom compatibel met alle standaard fietsbanden (wielen 18" tot 26", naafbreedte 100 mm, maximale breedte 4").

En als je veel te vervoeren hebt, kan je bij de reacha DIY extra laadbeugels gebruiken en met de Bows het laadvermogen of de laadcapaciteit verhogen. Net als bij de reacha SPORT beach kan je ook surfboards, kiteboards, kajaks, SUP's of andere sportuitrustingen vervoeren met de reacha DIY.

Wat zeggen onze klanten

★★★★★

Perfecte surftrailer

Geweldige aanhanger voor surfplanken in combinatie met de fiets, super makkelijk te monteren, makkelijk op te bergen in de camper en zo is het gedoe naar de kant verleden tijd. Een echte aanrader.

JH

Fahrradanhänger mit kleinem Packmaß

Suche