Ledereen die op vakantie gaat naar een camping of vaak onderweg is met een camper of caravan weet hoe handig het is om een trouwe kampeerfietskar als pakezel te hebben. Normale hand- of fietskarren voor kamperen of camping bereiken al snel hun grenzen, vooral wanneer de uitrusting en kampeeraccessoires wat groter mogen zijn. De reacha camping fietskarren bieden uitkomst: of het nu als fietskar voor kamperen in het bos is of voor een kampeervakantie aan het strand. De reacha past zich gemakkelijk aan elke omgeving aan!

reacha fietskar voor camping en atleten!

De reacha is bijzonder geschikt als kampeeraccessoire voor windsurfers, kiteboarders en voor het vervoer van kajaks of SUP's.

Afhankelijk van de grootte van de camping is het geen grote uitdaging om te voet van de caravan of tent naar het water te komen. Maar surfers en SUP-ers zullen het probleem kennen: het board over de hele camping naar het water dragen is vermoeiend, vervelend en tijdrovend. De reacha kan hier helpen als een soepel lopende kampeerfietskar:

Het uiterst lichte aluminium frame met textielen laadvlak van de hand- en fietskar maakt het mogelijk om zonder problemen materiaal tot 4 m lang te trekken. Voor grotere campings kan de reacha zowel als hand- of fietskar voor kampeeraccessoires worden gebruikt, dankzij de innovatieve fietsaansluiting. Dit betekent dat meerdere standup paddleboards, surfplanken, een kajak of zelfs een opblaasboot met de motor naar het water kunnen worden getrokken. Nog een pluspunt: in plaats van de camping of kampeerplaats te verlaten met de auto of bestelwagen en vervolgens lang te moeten zoeken naar een parkeerplaats bij de volgende surfspot, parkeer je je reacha gewoon vlak aan het water en geniet je van de dag op de SUP of in de golven!

Afhankelijk van het terrein van de camping of standplaats kunnen dankzij de modulaire constructie van de reachas ook de banden in een paar eenvoudige stappen worden verwisseld. Zo kunnen bijvoorbeeld compacte stadsbanden snel worden verwisseld voor dikke strandbanden. Hierdoor is uw kampeerfietskar klaar voor gebruik op elke ondergrond! Wij bevelen onze allrounder reacha SPORT speciaal aan voor sportievelingen die graag met hun camper of motorhome naar de volgende surfspot of het volgende meer gaan. De reacha SPORT wordt geleverd met ofwel 20" compacte banden, 24" straatbanden of 20" strandbanden en is dus geschikt voor elk terrein. Of het nu gaat om de camping in het bos, uw tent op het strand of de kampeerplaats aan de rand van de stad. Als u zowel het milieu als uw portemonnee wilt beschermen, raden wij de reacha DIY aan. De reacha DIY wordt geleverd als een kant-en-klaar frame en heeft alleen een paar nieuwe (of gebruikte) banden nodig. Vooral voor milieubewuste kampeerders is de reacha DIY de ideale keuze!

De reacha SPORT is de perfecte campingfietskar voor een weekendje aan het meer met de SUP

Kampeervakantie met fiets & gezin? Geen probleem

Als het kamp eenmaal is opgezet, wil bijna niemand de camper of auto meer gebruiken. Daarom nemen veel kampeerders hun fiets mee op vakantie. Maar als er meer dan één rugzak moet worden vervoerd, wordt het meestal krap op de fiets.

Dit is waar de reacha camping fietskar te hulp schiet! Of het nu gaat om een snelle fietstocht naar de dichtstbijzijnde supermarkt of om het meenemen van de benodigde uitrusting en speelgoed naar het meer of de rivier, de reacha kan het allemaal zonder problemen aan. Vooral op de camping wil je een ontspannen vakantie en met de reacha bespaar je jezelf alle stress van het moeten vervoeren van spullen. Of het nu als handkar of als fietskar voor campers is.

Wij bevelen onze reacha CITY zeker aan voor milieubewuste kampeerders en gezinnen op de camping. De reacha CITY is de wendbare hand- en fietskar voor klein materiaal. In tegenstelling tot de reacha SPORT heeft de CITY een korte dissel, waardoor uw fietscombinatie veel korter en wendbaarder is. PS: Voor onze surfers: met de CITY kun je ook een shortboard gemakkelijk van je camper of tent naar het water vervoeren. Als u thuis nog een paar oude fietsbanden hebt liggen en iets voor het milieu wilt doen, raden wij u de reacha DIY in de CITY-uitvoering aan. De DIY is ons antwoord om oude fietsbanden een nieuwe kans te geven!

Belangrijk voor alle camperrijders, camperbezitters of kampeerliefhebbers: U kunt uw reacha-fietsaanhangwagen ruimtebesparend in uw camper opbergen en ook gemakkelijk en snel monteren. De reacha kan in zijn afzonderlijke delen worden gedemonteerd en zo past de kampeerfietskar in elke camper, caravan of voortent. Wanneer hij gemonteerd is, is hij klein en compact en neemt hij nauwelijks ruimte in in het motorhome.

Zoals alle reacha modellen, is de reacha SPORT snel en eenvoudig te monteren en demonteren. Floko, een van de oprichters, demonstreert in een vijf minuten durende video hoe je in een paar minuten een reacha camping fietskar in elkaar zet en wijst ook op de speciale kenmerken van andere modellen.

Alles wat je nodig hebt voor een dagje strand met de familie past op de laadruimte van de reacha trailer!

Klimaatneutrale reis dankzij campingfietskar (door reacha)

Met de reacha wordt uw volgende reis met de camper of uitstapje naar de camping niet alleen veel ontspannender, maar helpt u ook het klimaat te beschermen!

Een fiets meenemen op kampeertrip is niet alleen ongelooflijk praktisch en flexibel, het is ook duurzaam! Een reacha fietskar is de perfecte reisgezel en kampeeraccessoire. Welk bereik u ook kiest, het milieu zal u dankbaar zijn voor het emissievrije alternatief. Met dit kampeeraccessoire kunt u uw uitrusting, surfmateriaal, speelgoed of brandhout klimaatneutraal vervoeren. Niet alleen uiterst milieuvriendelijk, maar ook uiterst praktisch!

Een reis met de camper kan nauwelijks relaxter en comfortabeler zijn dan met een reacha camping fietskar; en 100% klimaatneutraal!

Samenvattend is de reacha de ideale kampeerfietskar voor iedereen die met een camper of tent reist en graag de auto laat staan, maar het niet zonder comfort wil stellen. Alle reacha fietskarren voor op de camping zijn uiterst licht, maar door het gebruikte aluminium ook zeer robuust en bestand tegen zout water en regen.

Wat onze klanten zeggen over de reacha als kampeerfietskar

★★★★★

Stad gaat offroad

Ik gebruik mijn reacha City als aanhanger voor mijn fiets en als handkar tijdens het joggen. Beide werkt geweldig - zelfs offroad, zwaar beladen en bergop!

Lea

Fahrradanhänger mit kleinem Packmaß

Impressies van de reacha fietskar voor campers

Suche