Verhalen van onze avonturiers

Ga met ons mee op een avontuurlijke expeditie naar Victoria Island, waar een dapper team met een reacha pro de Arctische wildernis bedwingt en onvergetelijke momenten beleeft.
 • 9 Min leestijd
In dit artikel laten we de avonturen zien van twee Oostenrijkse vrouwen die met de reacha en hun omgebouwde camper door Europa rijden en mooie foto's afleveren. Altijd daar: De reacha SPORT!
 • 3 Min leestijd
In dit artikel doen we verslag van modelpiloot Stefan Hartmann, die zijn reacha ombouwde. Zijn DIY reacha is zo aangepast dat modelvliegtuigen met een spanwijdte tot drie meter veilig vervoerd kunnen worden. Hartmann haalde met zijn reacha-constructie zelfs de voorpagina van het FMT zweefvliegmagazine!
 • 4 Min leestijd
In dit artikel laten we je kennismaken met Robert Heine en zijn opvouwbare zeilboot. De Paper8 is ideaal om mee te nemen met de reacha. Met de reacha naar de kust gebracht, de boot is in 10 minuten opgezet en het avontuur begint!
 • 4 Min leestijd
Ivan Vaquera Ureta had zijn zinnen gezet op de Swiss SUP Eco Challenge. Bij deze uitdaging worden alle grote meren in Zwitserland doorkruist door een SUP en het vervoer van meer naar meer moet ecologisch zijn. In dit artikel kunt u te weten komen wie Ivan Vaquera Ureta is, hoe hij op het idee van zo'n reis is gekomen en of het hem zal lukken om alle vijf grote meren in Zwitserland over te steken.
 • 10 Min leestijd
2000 kilometer door Noord-Duitsland met een reacha SPORT, kajak, SUP en een Piaggio Ape. Met een maximumsnelheid van 50 km/u vertrekt Jörg Knorr vanuit Flensburg om langs de Noord-Duitse kust te reizen. Lees hier meer over het kajak en SUP avontuur.
 • 4 Min leestijd
De extreme sporters StecherTwins zetten onze reacha beach fietskar op een SUP/mountainbiketocht in de Alpen. Hun conclusie: "We zijn onder de indruk!
 • 3 Min leestijd
Zijn kennissen vonden het een gek idee, maar Thomas Oschwald liet zich niet afschrikken, zelfs niet toen de eerste twee pogingen mislukten. De derde keer slaagde hij erin zijn doel te bereiken. Hij reisde over het water van Genève naar Basel, met slechts twee transportmiddelen: zijn SUP en een reacha trailer. We vroegen hem daarom zijn ervaringen met ons te delen.
 • 6 Min leestijd

Met de reacha SPORT gaan professionele windsurfer Dennis Müller en zijn vriendin op zoek naar de beste windsurfplek op de Oost-Friese eilanden. Klimaatneutraal eilandhoppen op de fiets en reacha om te windsurfen.

 

 • 9 Min leestijd
Eigenlijk, op familievakantie, miste avonturier Thomas Oschwald de tijd met zijn gezin niet, maar begon ook zijn eigen kleine avontuur met de reacha als fietsaanhanger op de e-bike en verkende de kust van Kreta. Thomas nam ons mee op tour en legde zijn reis vast in adembenemende foto's.
 • 4 Min leestijd
Met Bike2Boat hebben Redbull-atleet Adrian Mattern en Brendon Orten samengewerkt met kajaklegende Olaf Obsommer en videograaf Jens Klatt om klimaatneutraal door de Alpen te reizen per kajak en mountainbike vanuit Innsbruck. Een trouwe metgezel: de fietskarren van reacha. Beginnend in Innsbruck legde het 21 dagen lang 800 kilometer per fiets af door 9 verschillende rivieren, altijd bij je: reacha SPORT.
 • 4 Min leestijd

Suche