SALE | 10% korting op alles | alleen zolang de voorraad strekt

Knowledge Base

Met de fietskar reacha beach bieden wij een emissievrij alternatief om surfplanken, zeilen en ander materiaal direct naar het water te brengen. Met zijn fatbike-banden rijdt hij gemakkelijk over zand en grind en kan hij indien nodig met de hand worden getrokken.
  • 4 Min leestijd
De reacha compact met zijn 20-inch banden is ideaal voor kleine of grote aankopen in de stad of voor uitstapjes op het platteland. Want deze fietskar vervoert met de linkerhand rugzakken, tenten, paviljoens en (of) een Webergrill. Dit maakt het de ideale metgezel voor fietstochten en familie-uitstapjes - zelfs over grind en grind.
  • 3 Min leestijd
Na het werk de SUP uit en toch snel naar het meer? Voor stand-up paddliefhebbers is het geen kwestie van willen, maar van logistiek. reacha heeft minstens drie aanhangwagens in het assortiment waarmee u uw SUP op elk moment met de hand of met de fiets naar het dichtstbijzijnde meer kunt brengen. We hebben de modellen nader bekeken en de verschillen uitgelegd: ze zijn minder in prijs maar meer in gebruik.
  • 6 Min leestijd
reacha heeft vier hand- of fietskarren voor kajaks in het assortiment, die ideaal zijn voor buitensporters die hun fiets liever emissievrij naar het dichtstbijzijnde meer of de dichtstbijzijnde rivier trappen. Elk van de modellen kan een kajak tot 4 à 5 meter lang vervoeren.
  • 5 Min leestijd
De fietskarren van reacha bieden ruimte voor alle visuitrusting: niet alleen de hengel en een campingstoel. Voor langere reizen heeft u ook water, proviand, weerbestendige kleding en, als u wilt overnachten, kampeeruitrusting nodig. Omdat alle reacha-fietskarren in lengte en breedte verstelbaar zijn, bieden ze hier voldoende ruimte voor. En voor vissers die vanuit een rubberboot of kajak willen vissen, past een boot ook moeiteloos op de reacha.
  • 4 Min leestijd

Search