Knowledge Base

De reacha is perfect als camping fietskar. Een reacha fietskar maakt van uw vakantie op de camping een echt avontuur. De reacha is bijzonder geschikt als kampeeraccessoire voor SUP-rijders, surfers en voor het vervoer van kajaks. De reacha maakt kampeervakanties met het gezin ook veel ontspannender. Alle reacha modellen zijn geschikt als camping fietskar en kunnen al uw uitrusting vervoeren!
 • 4 Min leestijd
In dit artikel leggen we de belangrijkste informatie over fietskarren op e-bikes uit. Welke aanhanger past bij welk type e-bike. Op welke juridische aspecten moet je letten en op welk bereikeen model is met name geschikt voor vervoer op een e-bike of e-bike.
 • 13 Min leestijd
Na het werk de SUP uit en toch snel naar het meer? Voor stand-up paddliefhebbers is het geen kwestie van willen, maar van logistiek. reacha heeft minstens drie aanhangwagens in het assortiment waarmee u uw SUP op elk moment met de hand of met de fiets naar het dichtstbijzijnde meer kunt brengen. We hebben de modellen nader bekeken en de verschillen uitgelegd: ze zijn minder in prijs maar meer in gebruik.
 • 7 Min leestijd
Met de fietskar reacha beach bieden wij een emissievrij alternatief om surfplanken, zeilen en ander materiaal direct naar het water te brengen. Met zijn fatbike-banden rijdt hij gemakkelijk over zand en grind en kan hij indien nodig met de hand worden getrokken.
 • 4 Min leestijd
De reacha is geschikt voor iedereen die op een 100% klimaatneutrale manier materiaal van de ene plaats naar de andere wil vervoeren, zowel te voet als met de fiets. De reacha hand- en fietskar is ontworpen om SUP's, surfplanken of kajaks te vervoeren, maar ook visgerei of de boodschappen van de week. Onze fietskarren passen op elke mountainbike, e-bike, racefiets of fiets dankzij onze innovatieve fietskoppeling!
 • 8 Min leestijd
Wingfoilen is de nieuwe watersporttrend. In dit artikel verduidelijken we: Wat is wingfoiling eigenlijk. Waar moet ik op letten bij het foilen en hoe vervoer je zo'n voertuig eigenlijk?
 • 8 Min leestijd
reacha heeft vier hand- of fietskarren voor kajaks in het assortiment, die ideaal zijn voor buitensporters die hun fiets liever emissievrij naar het dichtstbijzijnde meer of de dichtstbijzijnde rivier trappen. Elk van de modellen kan een kajak tot 4 à 5 meter lang vervoeren.
 • 5 Min leestijd
De reacha compact met zijn 20-inch banden is ideaal voor kleine of grote aankopen in de stad of voor uitstapjes op het platteland. Want deze fietskar vervoert met de linkerhand rugzakken, tenten, paviljoens en (of) een Webergrill. Dit maakt het de ideale metgezel voor fietstochten en familie-uitstapjes - zelfs over grind en grind.
 • 3 Min leestijd
De fietskarren van reacha bieden ruimte voor alle visuitrusting: niet alleen de hengel en een campingstoel. Voor langere reizen heeft u ook water, proviand, weerbestendige kleding en, als u wilt overnachten, kampeeruitrusting nodig. Omdat alle reacha-fietskarren in lengte en breedte verstelbaar zijn, bieden ze hier voldoende ruimte voor. En voor vissers die vanuit een rubberboot of kajak willen vissen, past een boot ook moeiteloos op de reacha.
 • 5 Min leestijd
Compact Density Fibreboard (CDF) is een innovatief materiaal dat wordt gekenmerkt door zijn hoge dichtheid, sterkte en duurzaamheid. In vergelijking met andere vezelplaten zoals MDF, OSB of spaanplaat biedt CDF voordelen zoals waterbestendigheid, gladde oppervlakken en een groot aantal afwerkingsmogelijkheden. CDF is ideaal voor toepassingen in de bouw-, meubel-, sport- en lifestyle-industrie. Het nieuwe reacha fietskarplatform maakt gebruik van CDF om duurzaamheid en robuustheid te garanderen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
 • 6 Min leestijd
Een fietskar helpt u in veel situaties. Speciaal voor surfers of peddelaars is een fietskar van reacha de perfecte metgezel. Veel mensen spelen echter met het idee om zelf een fietskar te bouwen. In dit artikel presenteren wij u daarom negen fietskarren die u zelf kunt bouwen!
 • 8 Min leestijd

Suche