Key Features der Fahrradanhänger von reacha
Key Features der Fahrradanhänger von reacha

reacha Belangrijkste kenmerken

1
Demonteerbaar en afstelbaar

traploos in lengte en breedte verstelbaar; demonteren in minuten; volledig zonder gereedschap

2
Modulair system

Verwissel wielen op elk moment; Verander dissels; bevestig extra accessoires

3
Licht en stabiel

gecoat aluminium met hoge weerstand; met koolstof versterkte kunststof

4
Handkar & fietskar

optimaal uitgebalanceerd; kan in enkele seconden worden losgemaakt en bevestigd

5
Gemaakt in Beieren

80% van de componenten uit de EU; Aluminium geproduceerd in België; ons doel = 100% EU

Het frame

Elke reacha bestaat uit ons gepatenteerde frame, een textiel laadplatform en vervangbare banden.

Het insteeksysteem van aluminium buizen met snelsluitingen heeft drie bijzondere voordelen. Ten eerste wordt het gewicht tot een minimum beperkt, ten tweede is elke reacha in lengte en breedte verstelbaar en ten derde kan hij in de kortst mogelijke tijd - zonder gereedschap - worden gedemonteerd of geassembleerd. Dankzij het lage gewicht en de verpakkingsgrootte is reacha gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. In onze videogalerij laat onze Floko u zien hoe snel en eenvoudig het is om reacha op te zetten.

De aanbevolen maximale belasting is 35 kg bij montage op een fiets en 60 kg bij gebruik als handkar.

Wat u nog meer moet overwegen, kunt u te weten komen op onze FAQ-pagina.

Faltbarer Fahrradanhänger mit Schnappverschlüssen

Modulair en aanpasbaar

Bij de ontwikkeling van de reacha’s was het ons doel om het zo veelzijdig mogelijk te maken.

Dankzij de gestandaardiseerde wielhouders kunnen verschillende wielen (18" tot 26" | naafbreedte 100 mm | max. breedte 4") worden gebruikt, afhankelijk van de ondergrond en het beoogde gebruik. Wij bieden de reacha in verschillende versies aan. Voor iedereen die thuis nog oude wielen heeft,bieden wij reacha DIY aan, een trailer met uitsluitend het frame en laadplatform.

De verstelbaarheid in lengte en breedte draagt ook bij aan de veelzijdigheid van de reacha’s. Op een smalle/korte instelling kun je hem gemakkelijk door de stad manoeuvreren en op een brede/lange instelling krijg je tot 7 softboards of Stand-Up peddelplanken met een lengte tot 14' op de reacha. Dankzij de snelsluitingen is de aanpassing snel, eenvoudig en volledig zonder gereedschap.

In Länge und Breite verstellbarer Fahrradanhänger für SUP und mehr

Kwaliteit uit Duitsland

Onze partner CTM in Bavaria produceert ons aluminium frame. Dankzij de decennialange ervaring in de watersportsector staat dit garant voor de hoogste kwaliteit van vakmanschap. Ook met onze loopwielen hebben we, in tegenstelling tot de meeste fietskarren, gekozen voor een hoge kwaliteit om een zo lang mogelijke levensduur en veel plezier van reacha te garanderen. Al onze wielen zijn afkomstig van ervaren kwaliteitsfabrikanten.

Tijdens de ontwikkeling hebben we geprobeerd om plastic te reduceren tot het uitsluitend noodzakelijke. Voor de overige plastic onderdelen gebruiken we zogenaamde "geïnjecteerde koolstof", die voornamelijk is gemaakt van gerecyclede koolstof uit de luchtvaart. Het is bijzonder stabiel en duurzaam.

Al onze componenten zijn roestvrij en weerbestendig. Zo kunt u reacha met een zuiver geweten gebruiken, zelfs in zand en zout water.

Last but not least wordt alles in Beieren geassembleerd, aangepast en verzonden.

Lasergravur auf dem reacha Fahrradanhänger

Accessoires

De extra zijbalken (of bogen) verhogen de laadcapaciteit van de reacha. Met twee van deze bogen kunt u tot 7 surfplanken op uw trailer stapelen. Omdat ze ook voorzien zijn van kliksluitingen, kunt u ze in een handomdraai verwijderen en bevestigen.

We hebben een fietsadapter ontwikkeld die aansluit op de zadelpen. Dankzij de textielvulling werkt het ook met carbon wielen. De eenvoudige lengteverstelling past zich niet alleen aan op langere fietsen, bijvoorbeeld met een bagagedrager, maar is ook een eenvoudige manier om de aanhanger te bevestigen en los te koppelen bij het parkeren van de fiets.

In dit artikel laten we de avonturen zien van twee Oostenrijkse vrouwen die met de reacha en hun omgebouwde camper door Europa rijden en mooie foto's afleveren. Altijd daar: De reacha SPORT!
  • 3 Min leestijd
In dit artikel doen we verslag van modelpiloot Stefan Hartmann, die zijn reacha ombouwde. Zijn DIY reacha is zo aangepast dat modelvliegtuigen met een spanwijdte tot drie meter veilig vervoerd kunnen worden. Hartmann haalde met zijn reacha-constructie zelfs de voorpagina van het FMT zweefvliegmagazine!
  • 4 Min leestijd
In dit artikel laten we je kennismaken met Robert Heine en zijn opvouwbare zeilboot. De Paper8 is ideaal om mee te nemen met de reacha. Met de reacha naar de kust gebracht, de boot is in 10 minuten opgezet en het avontuur begint!
  • 4 Min leestijd

Search