Het belangrijkste is dat de fietskarren van reacha NIET gecertificeerd zijn voor het vervoer van kinderen of baby's. Aan de andere kant is de reacha SPORT SHORT met 20-inch banden ideaal voor kleine of grote aankopen in de stad of voor ritten op het platteland. Want deze fietskar vervoert met gemak rugzakken, tenten, paviljoens en/of een Webergrill. Dit maakt het de ideale metgezel voor fietstochten en familie-uitstapjes - zelfs over grind.


Het grote voordeel van alle reacha trailers is dat ze modulair zijn, wat betekent dat de grootte van de laadruimte naar wens kan worden aangepast, d.w.z. dat deze kan worden aangepast aan individuele behoeften en kan worden vergroot met extra laadbeugels (bogen). Voor stedelijk gebruik betekent dit dat alles van tassen, pakketten of drankkratten tot meubels of fotoapparatuur met reacha SPORT compact van A naar B kan worden getransporteerd.
En de fietskar vervult ook zijn functie voor uitstapjes naar het platteland met het hele gezin. Of het nu gaat om een kampeervakantie, een uitstapje naar het zwemmeer of het openluchtzwembad, een uitstapje naar de barbecue of wat je als familie ook buiten hebt gepland:als je een lange uitrusting, spullen, speelgoed, sportuitrusting of andere dingen met de fiets wilt vervoeren, is de reacha SPORT LONGis geschikt voor lange apparatuur tot 4,5m en is zeer stabiel en duurzaam.

Fietskarren voor gezinnen en meer

Stabiliteit heeft zijn prijs

De prijs van 499,00 euro lijkt op het eerste gezicht misschien stevig, maar als u een kijkje achter de schermen neemt bij de productiemethode van de fietskar, zult u zien dat door de duurzame productie en het gebruik van duurzame reacha-producten, de reacha een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding heeft. Waarom? U koopt slechts één keer in uw leven een reacha fietskar.

Hoge kwaliteit wielen

De wielen van reacha trailers zijn afkomstig van ervaren kwaliteitsfabrikanten. Uiteraard dien je de banden na intens gebruik te vervangen, omdat ze vanzelfsprekend op een gegeven moment verslijten, maar door bij kwaliteitsfabrikanten de banden te produceren, kunnen we een zo lang mogelijke levensduur garanderen. En afhankelijk van het oppervlak en het beoogde gebruik kunnen verschillende wielen (18" tot 26", naafbreedte 100 mm tot max. breedte 4") worden gebruikt.

Frame van duurzaam aluminium

Het frame is regionaal in Rosenheim gebouwd van roestvrij aluminium. Door de modulaire, individueel aanpasbare constructie konden we niet volledig zonder kunststof produceren, maar we hebben wel een klimaatvriendelijke oplossing gevonden: alle grotere kunststof of kunststofonderdelen zijn gemaakt van zogenaamde „injected carbon“, Dit zijn voornamelijk gerecycleerde materialen uit de luchtvaart, die bijzonder stabiel en duurzaam zijn.

Textiel laadzones

reacha legt ook grote nadruk op stabiliteit en duurzaamheid bij de productie van de textiele laadruimtes en de bijbehorende klittenbandsluitingen. Tot nu toe zijn klanten van reacha hier uitsluitend tevreden mee. En zoals alle onderdelen van onze fietskarren is ook de laadruimte roest- en weerbestendig. U kunt de reacha SPORT SHORT gebruiken voor een (familie)reis naar het strand met zand en zout water en hij is bestendig tegen weer en wind.

Praktisch te monteren en te demonteren in een handomdraai - geen gereedschap nodig

Uit de verslagen van onze klanten weten we dat ze onze fietskarren naar allerlei bestemmingen brengen. Naar het strand, het meer, de bergen, korte en lange ritten of gewoon om te winkelen in de stad, zoals Dominik ons vertelde:"Ik kan een groot pakket meenemen naar het postkantoor of gaan winkelen en alles gemakkelijk mee naar huis nemen en ik zeg je, het uitzicht is echt geweldig als de aanhanger op de fiets geladen is met twee kratten bier."
Neem ook eens een kijkje naar deze video van onze directeur Floko. Hij laat zien hoe snel en eenvoudig de reacha SPORT compacte fietskar kan worden opgezet. Zonder gereedschap duurt het minder dan vier minuten. Dus als de familie op zondagmorgen spontaan een fietstochtje naar het meer plant, wordt de reacha meteen gemonteerd en is direct klaar voor gebruik.

Familie met handkar op het strand

Wat zeggen onze klanten

★★★★★

Zeer goede fietskar...

Op kampeervakanties voor boodschappen en als handkar op het strand voor surfplanken, enz. Ik doe ook mijn wekelijkse boodschappen met de reacha.

Sandra

Fahrradanhänger mit kleinem Packmaß

Suche