Zoeken

De fietskarren van reacha bieden ruimte voor alle visuitrusting: niet alleen de hengel en een campingstoel. Voor langere reizen heeft u ook water, proviand, weerbestendige kleding en als u wilt overnachten, kampeeruitrusting nodig. Omdat alle reacha-fietskarren in lengte en breedte verstelbaar zijn, bieden ze hier voldoende ruimte voor. En voor vissers die vanuit een rubberboot of kajak willen vissen, past een boot ook moeiteloos op de reacha.

De grootste uitdaging - naast het vangen van vis - is voor alle vissers hetzelfde: de visuitrusting, d.w.z. hengel, aas, stoel, proviand, regenjas of zelfs een boot, moet op de een of andere manier naar het meer of de rivier worden vervoerd. Als u wilt overstappen van auto naar fiets, kunt u gebruik maken van een reacha trailer. Dit heeft als voordeel dat het zoeken naar een parkeerplaats niet meer nodig is en dat u uw visuitrusting meestal direct aan het water kunt meenemen.

Vissen bij het meer

Gemeenschappelijke kenmerken van alle reacha-modellen

Wat alle fietskarren van reacha gemeen hebben is een grote laadruimte die ook zware ladingen kan vervoeren, zoals opblaasbare boten, kajaks en groot materieel. Dit komt omdat de aanhangwagens zo zijn ontworpen dat ze in enkele eenvoudige stappen in de lengte en de breedte kunnen worden aangepast. Verder zijn er extra laadbeugels, de zogenaamde bogen. Deze moeten zorgen voor extra stabiliteit van de aanhangwagen, met name bij het vervoer van zware lasten.

Fietsaanhangers voor vissers met verschillende eisen

Alle reacha fietskarren bieden voldoende ruimte voor vis- of kampeeruitrusting of zelfs boten. Bij de keuze van de juiste trailer spelen vaak andere factoren een rol. Eerst en vooral moeten de banden voldoen aan de eisen die een fietser aan zijn trailer stelt.

Demontabele fietskar voor vissers

Overzicht van reacha's (fiets) trailers

reacha SPORT street - voor sportvissers met snelheid

Wie veel tijd doorbrengt op asfaltwegen en graag sneller rijdt, geeft de voorkeur aan de reacha SPORT street waarvan de 24-inch banden voor het wegdek de aanhanger ook bij hoge snelheden soepel laten lopen. Bovendien heeft de reacha SPORT street een iets groter vloeroppervlak, waardoor het nog makkelijker is om langere items te vervoeren.

Fietskarren voor de weg

reacha SPORT beach - voor vissers offroad - met en zonder boot

Voor de andere excursiegangers is de reacha SPORT beach bijzonder aantrekkelijk, met fatbike-banden die ook off-road - op onverharde wegen of in het zand - zonder problemen kunnen worden gebruikt. Deze fietskar wordt al geleverd met een extra laadbeugel, maar als u hem uitrust met een tweede boeg, is hij ideaal voor het vervoer van kleine (opblaasbare) boten voor de visserij.

Fietskarren voor vissers en het strand

reacha SPORT compact - voor vissers met minder ruimte

Natuurlijk is de reacha SPORT compact geschikt voor het vervoer van een (kleinere) kajak/boot en de huidige visuitrusting, maar zoals de naam al doet vermoeden: de compact is vooral gericht op excursiemensen die op zoek zijn naar een trailer met een kleine verpakkingsmaat. Als u de trailer gedemonteerd van A naar B wilt vervoeren - bijvoorbeeld bij langere ritten - kan de (ook budgetvriendelijke) reacha SPORT compact bijzonder plaatsbesparend worden opgeborgen.

Fietstrailer met kleine pakmaat

reacha DIY versie- voor vissers met gebruikte fietsbanden

En voor degenen die een speciale blik willen werpen op hun budget, biedt de reacha DIY versie een kosteneffectief alternatief dat ook het milieu ten goede komt. De reacha DIY versie wordt zonder banden geleverd en kan met bijna elke standaard gebruikte band worden gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat vissers zelf kunnen beslissen over de banden voor hun trailer. Er moet alleen rekening worden gehouden met bepaalde basisgegevens. Naafbreedte: 100 mm, diameter: 20"-26", max. breedte 4.0

Fietskar om zelf te bouwen

Veel voordelen voor vissers

Uiteindelijk hebben de fietskarren van reacha alle voordelen die voor (hobby)vissers doorslaggevend zijn. We hebben de belangrijkste kenmerken van alle reacha-modellen hier nog eens kort op een rijtje gezet:

  • Stevig materiaal:Alle aanhangwagens zijn gemaakt van roestvrij en zoutwaterbestendig aluminium. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde voor vissers die van nature dicht bij het water staan.
  • Hohe Traglast:Het maakt niet uit of er kampeeruitrusting aan de hengel, een rubberboot of zelfs beide wordt toegevoegd: de fietskarren van reacha kunnen tot 35 kilo vervoeren en toch hun goede werking behouden. (Als handtrailers wordt zelfs tot 60 kg laadvermogen aanbevolen).
  • Flexibele banden:Afhankelijk van het model zijn de banden ontworpen voor verschillende ondergronden (weg, terrein, grind, zand, enz.) of voor verschillende soorten fietsen (mountainbikes, e-bikes, elektrische fietsen, toerfietsen). Afhankelijk van de bestemming kunnen ze echter gemakkelijk worden vervangen op elk model.
  • Doelgerichte instelbaarheid:Of het nu gaat om een korte reis, een meerdaagse reis of zelfs een hele vakantie: elke fietskar is in lengte en breedte verstelbaar, zodat er altijd ruimte is voor de exacte uitrusting die fietsers nodig hebben voor hun tocht.
  • Snelle montage en demontage:De montage en demontage van alle reacha modellen duren minder dan 5 minuten. Onze Floko heeft dit een keer aan u gedemonstreerd en er een video over opgenomen. U kunt het zien in onze videogalerij!
  • Last but not least - duurzame en lokale productie: de fietskarren van reacha zijn duurzaam geproduceerde producten. Het aluminium frame wordt regionaal geproduceerd in Rosenheim (Beieren) en de verwerkte kunststof onderdelen zijn voornamelijk afkomstig van gerecycled materiaal (geïnjecteerde koolstof). Dit is niet noodzakelijkerwijs een voordeel voor vissers, maar toch leuk om te weten ;)

Conclusie: Welke trailer is de juiste?

Als u nog niet weet welk model het beste bij uw behoeften past: In deze video laat onze Floko u de verschillen zien tussen onze hand- en fietskarren en legt u uit welke reacha het beste past bij uw vistochten - met of zonder boot.

Wat zeggen onze klanten

★★★★★

Perfect voor kajakvissen

Naast de hoogwaardige eigenschappen is de veelzijdigheid van de reacha geniaal. Het maakt niet uit of ik snel naar het water wil met de SUP of een avontuur wil beginnen met de viskayak.

Dennis Kieselhorst

Fahrradanhänger mit kleinem Packmaß

Search