Draw attention to promos + sales!

Draw attention to promos + sales!

Veelgestelde vragen & Contact

Als klein bedrijf kunnen we vaak niet onmiddellijk reageren op verzoeken van klanten. Vooral in het laagseizoen van september tot maart hebben we het erg druk.

Doe ons en jezelf een plezier en kijk hier of je misschien niet de eerste bent met deze vraag. 🙏🏼

Als je nog steeds vragen hebt, kun je hier contact met ons opnemen.

Als klein bedrijf kunnen we vaak niet onmiddellijk reageren op verzoeken van klanten. Vooral in het laagseizoen van september tot maart hebben we het erg druk.

Doe ons en jezelf een plezier en kijk hier of je misschien niet de eerste bent met deze vraag. 🙏🏼

Als je nog steeds vragen hebt, kun je hier contact met ons opnemen.

Belangrijke vragen voor aankoop

Er zijn vijf reacha-modellen: reacha SPORT, reacha CITY, reacha WEBER, reacha XXL en reacha PRO. Elk model is er in verschillende varianten, afhankelijk van de keuze van wielstellen en laadruimte.

Op onze fietskar collectie pagina kun je een goed overzicht krijgen van de verschillende reacha modellen, maar hier nog eens de belangrijkste verschillen.

De lijst:

De SPORT-, CITY-, WEBER- en PRO-modellen worden geleverd met ons aluminium frame in standaardafmetingen. Bij de reacha PRO is ook de disselbevestiging verstevigd. De reacha XXL daarentegen heeft een eigen XXL-frame dat 30 cm langer en 10 cm breder is.

De dissel:

reacha SPORT, reacha PRO en reacha XXL hebben de lange zogenaamde SPORT-dissel. Dit betekent dat bijzonder lang materieel op de dissel kan worden geplaatst en vervoerd. 

reacha CITY en reacha WEBER daarentegen hebben kortere dissels en zijn daardoor wendbaarder en geschikter voor transport in de stad. De reacha CITY is ook als steekwagen te gebruiken dankzij de omhoog gerichte dissel. De reacha WEBER daarentegen wordt op ashoogte aan een Weber fietskoppeling bevestigd en is daardoor vooral geschikt als fietsaanhanger. Zowel de CITY- als de WEBER-dissels hebben een zijstandaard voor gemakkelijk parkeren.

De banden:

We bieden reacha SPORT, CITY, WEBER en XXL aan met drie verschillende wielsets. De compacte 20” band is ideaal voor op de weg en heeft de kleinste pakmaat. Wil je sneller op verharde wegen of is bodemvrijheid belangrijk, dan is de straatband 24” aan te raden. En off-road en in het zand wordt de beach 20” fatbike met RVS wiellagers gebruikt.
Er is ook een zogenaamde doe-het-zelf variant die geen wielset bevat en het mogelijk maakt om oude fietsvoorbanden te hergebruiken.

De reacha PRO daarentegen heeft bijzonder grote 26" fatbike banden met RVS wiellagers, zodat hij ook zwaar beladen door het zand kan worden getrokken.

laadruimte:

Wij bieden alle reacha-modellen aan zonder laadvlak [“naakt”], met een stoffen tas als laadvlak [“trunk”] of met een platform als laadvlak [“platform”].

De "kofferbak" is een stoffen tas met open hoeken aan de zijkanten. Met behulp van de klittenbandsluitingen kan hij worden aangepast aan de lengte en breedte van het frame. In gedemonteerde toestand kan de kofferbak worden gebruikt als draagtas voor de reacha. 

Het “platform” daarentegen heeft een vaste breedte en wordt bevestigd aan de middenrails van het frame. Als het frame breder wordt gezet, kan een zijlaadbeugel (“bow”) gebruikt worden om bijvoorbeeld een SUP board rechtop te vervoeren. Daarnaast is het platform optioneel uit te breiden tot een box met zijwanden als toebehoren.

Aansluiting op de fiets:

Houd er rekening mee dat alle reacha-modellen geen fietsadapter bevatten. Veel Reacha-klanten gebruiken de SPORT-, CITY-, PRO- en XXL-modellen uitsluitend als handkarren en de juiste Weber-koppeling hangt af van de fiets waaraan de aanhanger moet worden gekoppeld.

reacha SPORT, CITY, PRO en XXL kunnen worden aangesloten op het fietszadel met de zogenaamde Bike Connector 2.0. Hierdoor kunnen te vervoeren lange voorwerpen buiten de achterband uitsteken, waardoor je nog meer transportlengte krijgt.

De reacha WEBER daarentegen wordt met een Weber trekhaak op de achteras van de fiets bevestigd.

Speciale benodigheden:

reacha SPORT, CITY, XXL en WEBER worden geleverd zonder extra accessoires behalve het frame, de dissel, eventueel wielstel en laadruimte. Bij de reacha PRO daarentegen zijn twee extra laadbeugels met zijwanden bij de prijs inbegrepen. 

Conclusie:

Voor vervoer in de stad en objecten tot 1,8 meter, adviseren wij de STAD regels volgens de WEBER-regel.
SPORT regels En PRO-regels zijn ontworpen voor sportartikelen tot een lengte van 4,5 meter. Voor bijzonder hoge belastingen bij handmatige bediening adviseren wij de reacha PRO tot 80 kg laadvermogen.
Voor alles langer dan 4,5 meter (kano's, tweezitters, vouwboten, viskajaks etc.) regel XXL voor gebruik.

De keuze van de juiste wielset en de juiste laadruimte hangt sterk af van uw toepassing en is niet in algemene termen te beantwoorden. Op de productpagina's vindt u meer informatie om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

Wilt u meerdere voordelen van de hangers combineren, kijk dan eens bij onze sets, de zgn BUNDEL regels, een.

Houd er rekening mee dat bij geen enkel reach-model een fietsadapter wordt meegeleverd. Want veel reacha-klanten gebruiken de SPORT-, CITY-, PRO- en XXL-modellen uitsluitend als steekwagen. En bij de reacha WEBER is de keuze van de juiste Weber trekhaak sterk afhankelijk van de constructie van de fiets waaraan de aanhanger wordt bevestigd. Daarom Fietsconnector 2.0 en de Weber trekhaak type E Alleen verkrijgbaar als accessoire of in een set.

Voor transport in de stad en objecten tot 1,8 meter, adviseren wij de reacha CITY of de reacha WEBER.
reacha SPORT en PRO daarentegen zijn ontworpen voor sportartikelen tot een lengte van 4,5 meter. Voor bijzonder hoge belastingen bij handmatige bediening adviseren wij de reacha PRO met een laadvermogen tot 80 kg.De reacha XXL wordt dan gebruikt voor alles boven de 4,5 meter (kano's, tweezitters, vouwboten, viskajaks enz.).

De reacha SPORT-, reacha CITY-, reacha WEBER- en reacha PRO-modellen worden geleverd met ons aluminium frame in standaardafmetingen. Bij de reacha PRO is ook de disselbevestiging verstevigd. De reacha XXL daarentegen heeft een eigen XXL-frame dat 30 cm langer en 10 cm breder is. Bij de breedteverstelling van het frame moet altijd de lengte van de dissel aangepast worden.

Hier vindt u alle afmetingen van de reacha-modellen en onze accessoires in de verschillende instellingen. U kunt een video vinden waarin we laten zien hoe u het bereik in onze kunt aanpassen Videogalerie.

Zorg ervoor dat u zich houdt aan de geldende verkeersregels in uw land voordat u de aanhangwagen op de weg gebruikt.

Bij gebruik van de trolley als fietsaanhanger moet de verlichting achteraf worden aangebracht in overeenstemming met de wetten en verkeersregels van het land waarin deze wordt gebruikt. We leveren ook vier DIN-gecertificeerde reflectoren met montageklemmen bij elke Bike Connector.

Wanneer u 's avonds of in het donker of in tunnels rijdt, moet u mogelijk een zelfverlichtend licht installeren.

reach is in de eerste plaats ontwikkeld als aanhangwagen en niet specifiek voor het vervoeren van dieren. Uiteraard kan een container die bedoeld is voor het vervoeren van dieren, zoals een hondenbench of iets dergelijks, mits voldoende vastgezet op de reikwijdte vervoerd worden. Vooral met het platform als laadruimte mag niets de bevestiging in de weg staan.

Of jouw hondenbench of andere bak op de reikwijdte past, kun je zien aan de hand van de afmetingen op de productpagina's en onze afmetingen pagina verwijderen.

Wij bieden "aankoop op rekening" aan met de betalingsdienstaanbieder Klarna als betalingsmethode. U kunt meer informatie vinden over Klarna Betaal Achteraf hier.

Naast Klarna Pay Later bieden wij ook aankopen op afbetaling aan via Klarna.

Daarnaast kunnen klanten in Duitsland hun aankoop ook in termijnen financieren met PayPal "Koop nu, betaal later".

Houd er rekening mee dat we geen inzicht of invloed hebben op welke klanten Klarna en PayPal financiering toestaan en welke klanten niet. Of u van deze betaalmogelijkheden gebruik kunt maken hangt ook af van het land waar u zich bevindt. 

De laatste mogelijke betaalmogelijkheden zie je in de checkout nadat je je aflever- en factuuradres hebt ingevuld.

Let op de door Klarna en PayPal verzonden betalingsgegevens, die u na de aankoop per e-mail ontvangt. U kunt al uw aankopen beheren via Klarna.com of de Klarna App en zelfs betalen met slechts één klik. Als er problemen zijn met de levering, gebruik dan de functie "Meld een probleem" om de betaling te pauzeren en achterstallige kennisgevingen te voorkomen.

Hoe rechtvaardig je de prijs van reacha?

"500-1000€ voor wat aluminium staven, wat stof en wat velgen!!!!", "Alles komt tenslotte toch uit China! En daar willen ze zoveel geld voor!", "Het is jammer dat een geweldig product wordt bedorven door geldzucht. Zou echt geweldig zijn, maar de prijs tart beschrijving." "Er zijn aanhangwagens voor € 120 op amazon."

Helaas horen we steeds weer dergelijke en wat minder terechte kritiek van mensen die in aanraking komen met onze advertenties op social media, maar niet de moeite nemen om daadwerkelijk met reacha om te gaan. 

Ja, onze aanhangwagens zijn niet goedkoop. En nee, niet alles komt uit China. reacha is geen product van industriële massaproductie!

Het hart van ons bereik, het frame, wordt handgemaakt in kleine series in Opper-Beieren. De zeer sterke en gecoate aluminium buizen uit Belgische productie krijgen bij onze partner in de regio Rosenheim hun definitieve vorm door middel van een speciaal proces. Ook zetten we in op innovatie en duurzaamheid met andere materialen in plaats van lage prijzen. Of het nu gaat om ons laadplatform, gemaakt in onze districtsstad Miesbach, van een CO2-bindend houtmateriaal geproduceerd in Zwitserland. Of bijvoorbeeld onze Bowcover uit de Allgäu, die dankzij gerecycled pre-consumer monoplastic aan het einde van zijn levensduur eenvoudig weer in de productiecyclus kan worden opgenomen. We kunnen nu met trots zeggen dat 85% van het bereik in Europa wordt geproduceerd. Vervolgens worden hier bij Tegernsee de laatste onderdelen in elkaar gezet, alles wordt gecontroleerd, verpakt en verzonden. 

Als klein bedrijf hebben we bereik op eigen risico ontwikkeld en tot marktrijpheid gebracht zonder een grote investeerder of een groot merkenconglomeraat op de achtergrond. De kwaliteit en levensduur van het product en onze verantwoordelijkheid tegenover mens en natuur waren en zijn voor ons belangrijker dan het drukken van de prijs tot het laagste niveau. Mede daarom geven wij 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op reserveonderdelen. Daarnaast hebben wij met aantallen van minder dan 5.000 trailers per jaar weinig invloed op de prijzen van onze producenten. Een bedrijf als Thule, dat volledige productiefaciliteiten in China heeft, kan natuurlijk heel andere productiekosten per eenheid realiseren dan wij met 50.000 tot 100.000 opleggers per jaar.

Het blijft te zeggen dat Reacha meer is dan alleen "aluminium stokken, wat stof en een paar velgen". Laten we beginnen met het feit dat we geen palen gebruiken, maar buizen... En zo hebben we van jaar tot jaar meer stemmen van klanten om de commentaren op sociale media te weerleggen: "Goed doordacht, het is het geld zeker waard.", "In het begin was ik sceptisch omdat de prijs eigenlijk boven mijn budget lag. Nu ben ik helemaal opgewonden.", "De prijs is hoog, maar absoluut gerechtvaardigd. Beste trailer die ik tot nu toe heb gehad." en nog veel meer.

De maximale binnenbreedte van onze reacha-modellen is als volgt. Ze hebben betrekking op de afstand ter hoogte van de wielas tussen twee gemonteerde Bow-Covers van kunststof. Bij gemonteerde Bow Covers van aluminium moet je aan elke kant een centimeter aftrekken, omdat ze lichtjes naar binnen bollen.

  • reacha CITY: 63,5cm
  • reacha SPORT: 75,5cm
  • reacha XXL: 85,5cm
  • reacha WEBER: 75,5cm (bij deze instelling loopt de reacha WEBER zijdelings verspringend achter je fiets)

Gedetailleerde maatfoto's vind je hier.

Als online retailer hebben we veel aandacht besteed aan onze shop, zodat je online de juiste reacha voor jou kunt vinden. Mocht je de reacha in het echt willen bekijken, dan vind je hier een lijst met onafhankelijke partners waar je de reacha hopelijk ter plekke kunt bekijken.

Vragen over verzenden en bestellen

Als transparant bedrijf hebben we er bewust voor gekozen om onze verpakkings- en verzendkosten niet te verbergen in de verkoopprijzen van de reacha modellen. Bovendien kost de verzending met de grootte van onze producten niet alleen een paar euro en varieert het, afhankelijk van of we in binnen- of buitenland verzenden, enorm. Alleen al de verzendverpakking voor een bereik kost ons zo'n €5,- omdat we die lokaal en zo duurzaam mogelijk laten produceren. Ook hechten wij veel belang aan de betrouwbaarheid van onze verzendpartner en werken wij niet met goedkope verzenders. Daarnaast verzenden wij met DHL gaat voor groen CO2-neutraal om onze voetafdruk verder te verkleinen.

U vindt een overzicht van onze verzendkostenhier.

Houd er rekening mee dat de prijzen op onze homepage exclusief verzendkosten en eventuele douanerechten zijn. De verzendkosten worden pas berekend in de winkelwagen bij het afrekenen (laatste stap voor betaling), afhankelijk van wat je besteld hebt en of we binnen of buiten Duitsland verzenden.

Onze levertijden zijn afhankelijk van het product dat u bij ons bestelt. Daarom vindt u informatie over de levertijd op de betreffende productpagina onder het tabblad "VERZENDING".Wij gebruiken DHL Duitsland als onze verzenddienstverlener met zijn partners in het betreffende ontvangende land.
DHL is een van de meest betrouwbare verzendbedrijven in Europa. Als klein bedrijf hebben we geen directe invloed op de logistiek van DHL. Daarom geven we aan hoeveel tijd we nodig hebben om het pakket onderweg te sturen. Bij deze tijd komt nog de transittijd van het pakket bij DHL. Je kunt de geschatte transittijden van DHL hier zien: https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-versenden.html.
Houd er rekening mee dat bepaalde perioden van het jaar erg druk zijn voor DHL, bijvoorbeeld Amazon PrimeDays, Black Friday of Kerstmis. Het is mogelijk dat pakketten er dan iets langer over doen om aan te komen dan DHL aangeeft. Vertaald met DeepL

Als klein bedrijf bieden wij (nog) geen verzending aan naar alle landen buiten Europa. We accepteren daarom alleen factuur- en verzendadressen in EU-landen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. We zullen ons best doen om in de toekomst ook andere EU-landen en andere continenten erbij te betrekken. 

Er waren echter al enkele klanten uit niet-EU-landen die gebruik maken van de douane/grenswinkels en bestellingen plaatsen via deze portalen. Er zijn verschillende soorten grenswinkels, u kunt er niet alleen de goederen deponeren, maar sommige bieden zelfs douane-inklaring en verzending naar uw eigen adres in het "niet-EU-land".

Andere klanten hebben kennissen/vrienden dicht bij de grens en laten de pakketten daarheen sturen en hebben soms de mogelijkheid om de douane in te klaren wanneer ze in hun thuisland worden geïmporteerd.

Na het plaatsen en betalen van de bestelling in onze webshop, ontvang je direct een automatische e-mail van ons bestelsysteem. Controleer ook uw spamfolder.

Aan het begin van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Uw artikelen worden zo snel mogelijk in ons magazijn geassembleerd en verpakt. Zodra het bereik is gescand in het DHL-verzendingscentrum, ontvangt u een e-mail van ons systeem met informatie over het volgen van zendingen met een DHL-volgnummer. In deze e-mail vindt u ook de downloadlink naar uw factuur als pdf-bestand. Ter bescherming van het milieu printen wij facturen en pakbonnen niet uit en voegen deze niet bij uw zending. 

Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder.

Zodra onze verzendpartner DHL je pakket bij ons ophaalt en het verzendlabel in het distributiecentrum scant, ontvang je automatisch een e-mail van ons systeem met het trackingnummer. Vanaf dit moment kunt u uw pakket volgen en, indien beschikbaar in uw land, ook de levering controleren.We doen ons best om de bestelde goederen zo snel mogelijk verzendklaar te maken en over te dragen aan onze verzendpartner DHL. Begrijp alsjeblieft dat we als klein bedrijf dat de verzending niet heeft uitbesteed aan grote logistieke centra of Amazon, niet dezelfde verzendsnelheden kunnen bieden als de grote e-commercespelers. U kunt er zeker van zijn dat alles nog eens door ons is gecontroleerd en met liefde is afgesteld en ingepakt. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam-map om te zien of onze automatische melding daar terecht is gekomen.

Geen probleem: plaats direct online een andere bestelling en stuur ons een e-mail hallo@reacha.shop. Eventuele extra verzendkosten vergoeden wij uiteraard aan u, mits de originele producten nog niet zijn verzonden en alles binnen hetzelfde verzendkostenkader valt.

Helaas bieden we geen expreszendingen aan, omdat we vanwege de grootte van onze pakketten geen redelijke verzendkosten krijgen aangeboden door alle gangbare verzendserviceproviders.

We zijn gevestigd in München, maar ons magazijn ligt iets verder weg van München.
Logistiek en ook vanuit ecologisch oogpunt heeft het helaas geen zin om individuele reach-pakketten naar ons hoofdkantoor in München te vervoeren.

Ophalen is dus niet mogelijk.

Meer vragen over reacha en accessoires

Onze reacha is geen product uit industriële massaproductie!

Het hart van ons bereik, het frame, wordt handgemaakt in kleine series in Opper-Beieren. De zeer sterke en gecoate aluminium buizen uit Belgische productie krijgen bij onze partner in de regio Rosenheim hun definitieve vorm door middel van een speciaal proces. Door deze bewust gekozen productievolgorde kunnen de coating en/of lichte bewerkingssporen op het oppervlak van de buizen verschijnen.

Op de verdere weg van ons bereik naar onze klanten hebben we gekozen voor een opslag- en transportconcept dat bijna verpakkingsvrij is. Meest recentelijk hebben we het volume plasticfolie dat in verpakkingen wordt gebruikt met 90% en kartonnen dozen met meer dan 50% kunnen verminderen.

Het resterende deel van de verpakking gebruiken we meermaals volgens het rotatieprincipe en bouwen we geleidelijk om naar duurzaam geproduceerde kartonnen dozen. Deze bewuste keuze kan ook leiden tot kleine beschadigingen aan de oppervlakken.

Het is belangrijk voor ons om erop te wijzen dat deze aspecten noch de functie, noch de duurzaamheid van ons product beïnvloeden. Meer dan 3000 tevreden klanten zijn hiervan het levende bewijs.

Helaas werkt de multicharger niet met onze Bike Connector omdat de bagagedrager erg lang is, vooral bij deze modellen.

Als je het niet zeker weet, kijk dan eens bij ons Blogartikel over e-bikes of stuur ons een e-mail hallo@reacha.shop

Helaas niet. Noch onze Bike-Connector 2.0, noch de trekhaken van Weber zijn goedgekeurd voor gebruik met S-Pedelecs of e-bikes met snelheden van meer dan 25 km/u.

De reacha SPORT-, reacha CITY-, reacha WEBER- en reacha XXL-modellen hebben geen laadbeugel in hun basisconfiguratie. De reacha PRO daarentegen heeft al twee laadbeugels met zijwanden.

De zogenaamde boog is als accessoire verkrijgbaar in de volgende configuraties:

  • "Naakt" - er is geen vulling of zijwand aan de boeg bevestigd
  • "neo" - de boeg wordt geleverd met een neopreen kous om uw lading te beschermen
  • “bow cover” - de boeg wordt geleverd met een zijwand van gerecycled hard plastic die de laadruimte scheidt van de wielen
  • "alu" - de boeg wordt geleverd met een aluminium zijpaneel dat de laadruimte scheidt van de wielen

Om trouw te blijven aan de oorsprong van het bereik, was het voor ons belangrijk tijdens de ontwikkeling dat oude banden ook in de wielbevestigingen kunnen worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om oude te upcyclen Voortgang-Wielen met een naafbreedte van 100 mm, ontworpen met een minimale diameter van 20" en een maximale diameter van 28". De breedte van de banden mag niet groter zijn dan 4,0" en is beperkt tot 26" in "Dikke banden". Het is helaas niet mogelijk om achterwielen te gebruiken.

Er is geen gereedschap nodig om de reacha te monteren of te demonteren.Bij aanschaf van een fietsconnector (fietsadapter) is alleen een inbussleutel nodig voor de eerste montage op de reacha handgreep. De inbussleutel is bij de levering inbegrepen. We laten je de montagestappen zien in onze montagevideo's en onze instructies.

Houd er rekening mee dat bij geen enkel reach-model een fietsadapter wordt meegeleverd. Want veel reacha-klanten gebruiken de SPORT-, CITY-, PRO- en XXL-modellen uitsluitend als steekwagen. En bij de reacha WEBER is de keuze van de juiste Weber trekhaak sterk afhankelijk van de constructie van de fiets waaraan de aanhanger wordt bevestigd. 

reacha SPORT, CITY, PRO en XXL kunnen worden aangesloten op het fietszadel met de zogenaamde Bike Connector 2.0. Hierdoor kunnen te vervoeren lange voorwerpen buiten de achterband uitsteken, waardoor je nog meer transportlengte krijgt.De reacha WEBER daarentegen wordt met een Weber trekhaak op de achteras van de fiets bevestigd Videogalerie.

Reken ongeveer 5 cm voor het klittenband op de zadelpen.

Je zadelpen moet een minimale diameter van 272 mm en een maximale diameter van 349 mm hebben.
We werken momenteel aan een oplossing om de verbinding met dunnere zadelpennen (vooral telescopische zadelpennen) mogelijk te maken. Op dit moment kunnen we je hiervoor echter nog geen oplossing bieden.

Als de combinatie van een zeer diep zittende zadelpenklem en bagagedrager echt niet werkt, moet je de fietsverbinder onder het zadel monteren en vervolgens de tweede smalle lus aan de zadelstangen bevestigen. Dit werkt echter alleen als de reacha niet met het maximale gewicht beladen is.
Als alternatief kunt u de reacha WEBER op de achteras van uw fiets monteren met een Weber-koppeling.

Het feit dat de reacha demonteerbaar is, is een centraal kenmerk van ons apparaat. Dat was de belangrijkste reden om de reacha op deze manier te vervaardigen en is voor veel van onze klanten de reden tot aanschaf.

De twee zijdelen van het hoofdframe met de wielbevestigingen zijn stevig vastgeschroefd en kunnen alleen met speciaal gereedschap worden geopend. Door deze framedelen en de wielen wordt een lang kabelslot geleid, dat vervolgens wordt aangesloten op de fiets of een boom/paal.

Op deze manier kunt u het bereik beschermen tegen toevallige dieven. Helaas kunt u zich nooit beschermen tegen professionals die u benaderen met betonscharen, bestelwagens of ander zwaar materieel.

Ja, als de reacha tenminste met één laterale laadbeugel (Bow) Is voorzien. Per reacha kunnen maximaal twee van dergelijke zijdelingse laadbeugels worden bevestigd. 

Het voordeel van het bevestigen van de sportuitrusting aan de reachstaven is dat de reacha in zijn minimale breedte blijft en daardoor meer ontspannen manoeuvreert en beweegt in het verkeer.

Vragen over het bedrijf

1.) Ons programma "vrienden verwijzen vrienden door" wordt heel eenvoudig uitgelegd. Je ontvangt van ons een voucher van 5% die je kunt delen met je vrienden. Voor elke voltooide verkoop met uw gedeelde coupon, verdient u 5% commissie.

Om de commissie voor de verkoop aan jou toe te kennen, moet je vriend de persoonlijke vouchercode die je hebt ontvangen in het winkelwagentje invoeren bij het afrekenen. Hij/zij krijgt 5% korting en jij krijgt 5% provisie.

2.) U ontvangt uw persoonlijke code om te delen met uw vrienden na succesvolle registratie op ons platform "Vrienden verwijzen vrienden": https://reacha.de/pages/reacha-family-refer-a-friend

3.) Na registratie vragen we je om je e-mailadres te bevestigen, zodat we weten dat de registratie over jou gaat. Nadat uw e-mailadres is bevestigd, krijgt u toegang tot uw persoonlijke affiliate portal. Daar vind je je persoonlijke vouchercode om te delen met je vrienden. Ook vragen we je om daar je betalingsgegevens in te vullen. 

Helaas kunnen we de commissie momenteel alleen via Paypal uitbetalen. Als alternatief kunnen we u een online winkelvoucher van Reach aanbieden voor het overeenkomstige bedrag.

In je affiliate portal vind je ook informatie over de producten die je hebt verkocht en hoeveel commissie je daarmee hebt verdiend. Bovendien wordt daar alle relevante informatie over de werking van het programma "Vrienden doorverwijzen" opgeslagen.

We gebruiken het UpPromote-programma van Secomap voor ons aangesloten portaal en de URL van het portaal is hetzelfde https://af.uppromote.com/reacha en de bevestigingsmail wordt doorgestuurd door Secomap. Check dus ook je spamfolder als je na je aanmelding geen e-mail hebt ontvangen.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op hallo@reacha.shop

Onze oprichter Floko had het idee voor de reacha, die vervolgens de reacha ontwikkelde tot serieproductie met twee ingenieurs uit Tegernsee (Stephan en Matthias). good goods tegernsee GmbH werd toen opgericht voor de verkoop en Alex kwam aan boord als verdere oprichter om de webshop op te zetten. In 2018 is Björn toegevoegd als e-commerce expert. Tegenwoordig houden Floko, Björn en Alex gezamenlijk de aandelen in de GmbH.

Mega! We hebben altijd zin om met spannende mensen te werken en reikwijdte uit te sturen op avonturen. Neem gewoon contact met ons op hallo@reacha.shop.

Contact

Micha vom reacha Team

Belangrijke vragen voor aankoop?

Onze expert Micha helpt je ook graag persoonlijk verder

Suche