☆☆☆ EINDE SEIZOENVERKOOP: Bespaar tot 18% - alleen zolang de voorraad strekt! ☆☆☆

Het reacha team

Floko

Vijf jaar geleden werd Floko moe van het slepen van zijn SUP-planken naar het strand in Frankrijk en bouwde de eerste reacha van oude fietsbanden, een windsurfboom en hout. Vandaag de dag is hij onze managing director en zorgt hij naast productontwikkeling en klantenservice ook voor de verdere uitbouw van ons logistiek centrum.

Floko

Micha

Micha zorgt voor de klantenservice, onze gesponsorde atleten en de organisatie van de verzending van de goederen. Ze heeft ook vele jaren in de sportindustrie gewerkt voor bedrijven als Quiksilver. Voor de verandering werkt ze deze keer graag voor een klein en jong bedrijf. Maar wat ze het liefst zou willen is de hele dag op het strand doorbrengen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het hout voor het kampvuur op het strand zal geen probleem zijn, dankzij reacha.

Micha

Björn

Björn is een succesvolle oprichter van en investeerder in digitale start-ups, maar heeft altijd al een product willen bouwen dat je kunt aanraken. Het feit dat hij dit kan combineren met zijn vrijetijdsbesteding stand-up paddling is natuurlijk nog beter. Björn zorgt voor onze marketing en bedrijfsstrategie.

Björn

Alex

Oorspronkelijk was Alex advocaat, maar hij werd aangetrokken tot het ondernemerschap. Bij reacha zorgt hij voor de webshop, marketing, juridische zaken en bedrijfsprocessen.
Als surfer en voormalig surfinstructeur weet hij maar al te goed hoe vervelend het is om zware surfplanken naar het strand te dragen.

Alex

Björn II

Björn II is onze expert in het magazijn en expeditiecentrum. Als getrainde fietsmonteur zorgt hij ervoor dat alles netjes is opgesteld en ingepakt voor de grote reis naar u toe. In zijn vrije tijd gaat hij of naar de bergen of brengt hij tijd door op zijn eigen fiets.

Björn II

Vicki

Vicki is onze meertalige assistente met meerdere jaren werkervaring in de boardsport industrie. Ze woont in Frankrijk en ondersteunt het team met klantenservice, marketing en verkoop. Gepassioneerd door het buitenleven, kan je haar vinden tijdens het wandelen, fietsen of het verkennen van de stranden in de buurt van haar huis met de reacha.

Vicki

Heidi

Heidi is onze goede ziel die ervoor zorgt dat de boekhouding correct is, het geld de juiste kant op stroomt en dat er genoeg geld op de bedrijfsrekening staat. In haar vrije tijd is ze altijd in beweging, of het nu gaat om wandelen of turnen.

(c)stilclassics

Stephan

Stephan is onze ingenieur en met 20 jaar ervaring in de sportindustrie bij onder andere Head, Völkl en North Kiteboarding zorgt hij ervoor dat de kwaliteit van onze hangers op het hoogste niveau blijft. Als gepassioneerd kitesurfer gebruikt hij zijn reacha om met de fiets naar de oever van het meer te komen.

Stephan

Matthias

Als ontwerper met een doctoraat en docent productergonomie is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van onze reacha trailers. Als sportliefhebbende vader van twee kinderen is het voor hem bijzonder belangrijk dat onze trailers ook gezinnen een milieuvriendelijke vervoersoplossing bieden.

Matthias

Search